Categories
Kontakt oss

Yingfengyuan Industrial gruppe Limited

Legg til: No.159 FuZhou veien nord, QingDao-266000, Kina

TLF: +0086-532-85986513

FAKS: +0086-532-85988713

 

Stein selskap:

MOB: +86-151-6606-2866

E-post: sinoystone@aliyun.com

Internett: http://www.sinoystone.com

 

Kjemisk selskap:

MOB: +86-18660259678

E-post: yfychemical@yahoo.com

Internett: http://www.yingfengyuan.cn

News

Hjem > Nyheter > Innhold

Stein materiale Kjøp Standard

Stein vise: blotte øye observasjon av overflatestruktur av stein. Generelt, har fin tekstur av fine materialet en delikat tekstur, som er det beste materialet for steinen. Stein materialet av grovt korn og ulike korn strukturen er av dårlig utseende og mekaniske egenskaper er ikke ensartet, og kvaliteten er litt verre. I tillegg naturstein på grunn av virkningen av geologiske prosesser ofte i som noen av tynne venene, mikro sprekker, stein mest liggende til ruptur langs disse nettstedene, bør ta hensyn til fjerne. Som for mangel på kanten er vakrere, bør du ta hensyn til valg.

Mengder: nemlig størrelsen på volumet av stein, for ikke å påvirke skjøting, eller skyldes skjøting mønstre, mønstre, linjer, deformasjon, påvirker den dekorative effekten.

: Lytt til å lytte til tre stein perkusjon lyd. Generelt er kvaliteten god, den interne kompakt og uniform og ingen mikro sprekker av stein, perkusjon lyden skarp og søt; Tvert imot, hvis det ikke er noe interne mikro sprekker eller fine årer eller skyldes forvitring forårsaket av kontakt mellom partikler løs, og deretter slå på lyden.

: fire testen er en enkel test metoden å teste kvaliteten på stein. Bak en liten dråpe blekkdråper steinen, som blekk raskt spredt rundt utvasking, det betyr vanligvis at løse partikler i stein eller eksistensen av mikroskopiske sprekker, stein kvaliteten er dårlig; Tvert imot, hvis håndskriften faller på samme sted uten bevegelige, tett tekstur av stein.